Cake pops - en tårta i miniformat. Här toppar jag den med hackade polkagrisar. Superenkelt och supergott till julens dessertbord!
Sätt ugnen på 175 grader.
Lägg bakplåtspapper i en bakform, ca 20 x 30 cm.
Smält smöret och chokladen över ett vattenbad.
Rör i socker och ägg.
Blanda ner de torra ingredienserna.
Häll smeten i formen och grädda i ugnen i ca 18-20 min.
Låt svalna helt.
Smula ner kakdegen och blanda med cream cheese till en fast massa.
Forma till ca 20 bollar (ungefär 30 g / st) och för in en pinne eller ett sugrör i varje boll. Frys i 30 min.
Hacka chokladen fint och smält över ett vattenbad. Ställ åt sidan.
Finhacka polkagrisen, antingen i en mortel eller med en matberedare.
Doppa cake popsen i den smälta chokladen och strö över den hackade polkagrisen.
Ställ på tallrik och sätt in i kylen.